Vi gennemgik Fysisk profil resultatet og blodsukker forsøget fra sidste gangs undervisning og fik afklaret hvorfor blodsukker forsøgets resultater ikke stemte overens med det forventede(forskellige personer, forskellig mængde kulhydrat indtaget)
- monosakkarider:
- glukose (druesukker, dextrose)
- fruktose (frugtsukker)
- galaktose
- disakkarider (kemisk sammensat af to monosakkarider):
- sucrose (sakkarose, "almindeligt sukker") = fruktose + glukose
- maltose = glukose + glukose
- laktose (mælkesukker) = glukose + galaktose
Derefter fik vi kreeret et mindmap om diabetes.
Fint indlæg. Godt med grafen og dine informationer omkring mono- og disakkarider. Men hvad med polysakkarid? Og kunne være fint med en lille forklaring på hvilke af sakkariderne vores testpersoners fødevarer indeholder og hvilke der giver hurtigst og højest effekt på blodsukkeret. Mvh Klaus
SvarSletDet ser rigtig godt, jeg synes især grafen giver et rigtig godt overblik over hvad der skete..
SvarSlet